Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill monroe Songtekst: live and let live

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill monroe - live and let live ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van live and let live? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill monroe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill monroe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals live and let live .

Origineel

They tell me that you are going away What makes you want to leave? You gave me your love and you gave me your vow Now you're leavin' me here to grieve Live and let live, don't break my heart Don't leave me here to cry I never could live if we should part Tell me you don't mean goodbye Stayed awake last night and I walked the floor What makes you treat me so? Live and let live, don't break my heart I don't want to live if you go You're the one who's made me love you so You're the one who's makin' me cry You're the one who'd break my heart if you go Tell me you don't mean goodbye

 

Vertaling

Ze zeggen me dat je weggaat. Waarom wil je weggaan? Je gaf me je liefde en je gaf me je gelofte Nu laat je me hier achter om te treuren Leef en laat leven, breek mijn hart niet Laat me hier niet achter om te huilen Ik zou nooit kunnen leven als we zouden scheiden Zeg me dat je niet bedoelt vaarwel te zeggen Ik ben vannacht wakker gebleven en heb over de vloer gelopen Waarom behandel je me zo? Leef en laat leven, breek mijn hart niet Ik wil niet leven als jij gaat Jij bent degene die me zo van je laat houden Jij bent degene die me aan het huilen maakt Jij bent degene die mijn hart breekt als je gaat Zeg me dat je niet bedoelt vaarwel te zeggen