Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill withers Songtekst: i can t write left handed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill withers - i can t write left handed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t write left handed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill withers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill withers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t write left handed .

Origineel

I can't write left-handed. Would you please write a letter-write a letter to my mother? Tell her to tell-tell her to tell the family lawyer. Trying to get a deferment for my younger brother. Tell the Rev. Harris to pray for me. Lord, lord, lord. I aint gonna live-I don't believe I'm going to live to get much older. Strange little man over here in Vietnam I aint never seen, bless his heart, aint never done nothing to, he done shot me in my shoulder. Boot camp we had classes. You know we talked about fighting-fighting everyday. And looking through rosy colored glasses, I must admit it seemed exciting anyway. Oh, but someone that day overlooked to tell me bullets look better, I must say - brother - when they'reing at you than going out the other way And please call up the Rev. Harris. Tell him to ask the Lord to do some good things for me. Tell him I aint gonna live-I aint gonna live to get much older. Whoa, Lord. Strange little man over here in Vietnam I aint never seen - bless his heart- I aint never done nothing to, he done shot me in my shoulder.

 

Vertaling

Ik kan niet linkshandig schrijven. Kunt u alstublieft een brief schrijven, een brief aan mijn moeder schrijven? Zeg haar dat ze het moet vertellen en zeg dat ze het aan de familieadvocaat moet vertellen. Ik probeer uitstel te krijgen voor mijn jongere broer. Zeg ds. Harris om voor mij te bidden. Heer, heer, heer. Ik ga niet leven - ik geloof niet dat ik zal leven om veel ouder te worden. Vreemde kleine man hier in Vietnam die ik nog nooit heb gezien, zegen zijn hart, ik heb er nooit iets aan gedaan, hij heeft me wel in mijn schouder geschoten. Bootcamp we hadden lessen. Je weet dat we het elke dag hadden over vechten en vechten. En kijkend door een roze bril, moet ik toegeven dat het toch spannend leek. Oh, maar iemand die dag over het hoofd gezien om me te vertellen dat kogels er beter uitzien, Ik moet zeggen - broeder - als ze naar je kijken dan de andere kant op gaan En bel alstublieft Rev. Harris. Zeg hem dat hij de Heer moet vragen om een ??aantal goede dingen voor mij te doen. Zeg hem dat ik niet zal leven - ik zal niet leven om veel ouder te worden. Whoa, Heer. Vreemde kleine man hier in Vietnam die ik niet heb gezien - zegen zijn hart- Ik heb nooit niets gedaan, hij heeft me wel in mijn schouder geschoten.