Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill withers Songtekst: i’m her daddy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill withers - i’m her daddy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m her daddy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill withers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill withers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m her daddy .

Origineel

Verse 1: How do you do, Lucy? You sure been hard to find I heard you had a daughter Six years old and I just can't keep from cry'n' Six years Lucy, Lord have mercy That's a long time, that's a long time Is she pretty, has she grown? Does she sleep well in a room of her own? Can I see her? Does she know that I'm her daddy, I'm her daddy? Did you give her one of my pictures? Does she carry-yeh, a picture with her? Does she show it to the baby sitter, and say "See that man, that's my daddy, that's my daddy?" You should 'a told me, Lucy, You should 'a told me, Lucy Yeh, you should 'a told me, Lucy Oh, Lucy. Oh, Lucy. Oh, Lucy. Oh, Lucy You should 'a told me Lucy

 

Vertaling

Vers 1: Hoe gaat het met je, Lucy? Je bent moeilijk te vinden. Ik hoorde dat je een dochter had Zes jaar oud en I just can't keep of cry'n Zes jaar Lucy, Heer heb genade Dat is een lange tijd, dat is een lange tijd Is ze mooi, is ze gegroeid? Slaapt ze goed in een eigen kamer? Kan ik haar zien? Weet ze dat ik haar papa ben, dat ik haar papa ben? Heb je haar een van mijn foto's gegeven? Draagt ze een foto bij zich? Laat ze die aan de babysitter zien, en zegt. "Zie je die man, dat is mijn papa, dat is mijn papa?" Je had het me moeten vertellen, Lucy. Je had het me moeten vertellen, Lucy. Ja, je had het me moeten zeggen, Lucy O, Lucy. Oh, Lucy. Oh, Lucy. Oh, Lucy Je had het me moeten zeggen Lucy