Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill withers Songtekst: naked and warm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill withers - naked and warm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van naked and warm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill withers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill withers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals naked and warm .

Origineel

Heaven lies here asleep and sweet Naked and warm (said I feel naked and warm) Heaven lies here with me And I feel naked and warm Wise men follow love and call it feelin' But I sleep with love and call it heaven Heaven makes love to me and I feel Naked and warm (said I feel naked and warm) And when I have a need for softness I pull an angel to my breast and I call out Heaven! Oh! Heaven!

 

Vertaling

De hemel ligt hier te slapen en zoet Naakt en warm (zei ik voel me naakt en warm) De hemel ligt hier bij mij En ik voel me naakt en warm Wijze mannen volgen liefde en noemen het gevoel Maar ik slaap met liefde en noem het de hemel De hemel bedrijft de liefde met mij en ik voel me Naakt en warm (zei ik voel me naakt en warm) En als ik behoefte heb aan zachtheid trek ik een engel aan mijn borst en roep ik Hemel! Oh! Hemel!