Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bill withers Songtekst: rosie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bill withers - rosie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rosie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bill withers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bill withers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rosie .

Origineel

I...smile...when Rosie comes to see me And I'm sad when Rosie goes away 'Cause, Rosie brings the sunshine I...smile...'cause Rosie let's me be me Love grows with Rosie every day 'Cause Rosie brings the sunshine And I'm in love with Rosie 'Cause Rosie treats me good Making people smile that's Roses art I fell in love with Rosie Anybody would...Rosie grows like flowers in my heart I...smile...when Rosie comes to see me And I'm sad when Rosie goes away 'Cause Rosie brings the sunshine

 

Vertaling

Ik...lach...als Rosie me komt bezoeken En ik ben verdrietig als Rosie weggaat Want, Rosie brengt de zonneschijn Ik...lach...omdat Rosie me mezelf laat zijn Liefde groeit met Rosie elke dag Want Rosie brengt de zonneschijn And I'm in love with Rosie 'Cause Rosie treats me good Making people smile that's Roses art Ik werd verliefd op Rosie Iedereen zou...Rosie groeit als bloemen in mijn hart Ik...lach...als Rosie me komt opzoeken En ik ben verdrietig als Rosie weggaat 'Cause Rosie brings the sunshine