Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie eilish Songtekst: ​ilomilo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie eilish - ​ilomilo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ​ilomilo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie eilish! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie eilish en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ​ilomilo .

Origineel

[Verse 1] Told you not to worry But maybe that's a lie Honey, what's your hurry? Won't you stay inside? Remember not to get too close to stars They're never gonna give you love like ours [Chorus] Where did you go? I should know, but it's cold And I don't wanna be lonely So show me the way home I can't lose another life [Refrain] Hurry, I'm worried [Verse 2] The world's a little blurry Or maybe it's my eyes The friends I've had to bury They keep me up at night Said I couldn't love someone 'Cause I might break If you're gonna die, not by mistake [Chorus] So, where did you go? I should know, but it's cold And I don't wanna be lonely So tell me you'll come home Even if it's just a lie [Bridge] I tried not to upset you Let you rescue me the day I met you I just wanted to protect you But now I'll never get to [Refrain] Hurry, I'm worried [Outro] Where did you go? I should know, but it's cold And I don't wanna be lonely Was hoping you'd come home I don't care if it's a lie

 

Vertaling

[Verse 1] Told you not to worry Maar misschien is dat een leugen Schatje, waarom zo'n haast? Wil je niet binnen blijven? Vergeet niet om niet te dicht bij de sterren te komen. Ze zullen je nooit liefde geven zoals de onze [refrein] Waar ben je gebleven? Ik zou het moeten weten, maar het is koud En ik wil niet eenzaam zijn Dus wijs me de weg naar huis Ik kan niet nog een leven verliezen [Refrein] Haast je, ik ben bezorgd [Vers 2] The world's a little blurry Of misschien zijn het mijn ogen The friends I've had to bury They keep me up at night Said I couldn't love someone 'Cause I might break If you're gonna die, not by mistake [refrein] Zo, waar ben je gebleven? Ik zou het moeten weten, maar het is koud En ik wil niet eenzaam zijn Dus zeg me dat je naar huis komt Zelfs al is het maar een leugen [Brug] Ik probeerde je niet van streek te maken Laat je me redden de dag dat ik je ontmoette Ik wilde je alleen maar beschermen maar nu zal ik er nooit toe komen [Refrein] Haast je, ik ben bezorgd [Outro] Waar ben je gebleven? Ik zou het moeten weten, maar het is koud En ik wil niet eenzaam zijn Ik hoopte dat je naar huis zou komen Het kan me niet schelen dat het een leugen is