Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie eilish Songtekst: bitches broken hearts[killer frost remix]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie eilish - bitches broken hearts[killer frost remix] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bitches broken hearts[killer frost remix]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie eilish! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie eilish en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bitches broken hearts[killer frost remix] .

Origineel

[Chorus] You can pretend you don't miss me (Me) You can pretend you don't care All you wanna do is kiss me (Me) Oh, what a shame, I'm not there You can pretend you don't miss me (Me) You can pretend you don't care All you wanna do is kiss me (Me) Well, what a shame, I'm not there [Verse 1] What is it you want? You can lie, but I know that you're not fine Every time you talk It's all 'bout me, but you swear I'm not on your mind [Chorus] You can pretend you don't miss me (Me) You can pretend you don't care All you wanna do is kiss me (Me) Oh, what a shame, I'm not there [Verse 2] Everybody knows You and I are suicide and stolen art (Art) Pretty mama sews Stitches into all your bitches broken hearts [Chorus] You can pretend you don't miss me (Me) You can pretend you don't care All you wanna do is kiss me (Me) Oh, what a shame, I'm not there [Bridge] Somebody new Is gonna comfort you like you want me to Somebody new Is gonna comfort me like you never do [Outro] Every now and then, it hits me That I'm the one that got away But I guess being lonely fits me And you were made for begging, "stay"

 

Vertaling

[refrein] Je kunt doen alsof je me niet mist (Me) Je kan doen alsof het je niet kan schelen All you wanna do is kiss me (Me) Oh, wat jammer, ik ben er niet Je kan doen alsof je me niet mist (Mij) Je kan doen alsof het je niet kan schelen All you wanna do is kiss me (Me) Nou, wat jammer, ik ben er niet [Verse 1] Wat is het dat je wilt? Je kan liegen, maar ik weet dat je niet in orde bent Elke keer als je praat Het gaat allemaal over mij, maar je zweert dat je niet aan mij denkt [refrein] Je kan doen alsof je me niet mist (Me) You can pretend you don't care All you wanna do is kiss me (Me) Oh, wat jammer, ik ben er niet [Verse 2] Everybody knows Jij en ik zijn zelfmoord en gestolen kunst (Art) Pretty mama naait Stiksels in al je teven gebroken harten [Chorus] You can pretend you don't miss me (Me) You can pretend you don't care All you wanna do is kiss me (Me) Oh, wat jammer, ik ben er niet [Brug] Een nieuw iemand Gaat je troosten zoals je wilt dat ik doe Een nieuw iemand Gaat me troosten zoals jij dat nooit doet [Outro] Every now and then, it hits me That I'm the one that got away But I guess being lonely fits me En jij bent gemaakt om te smeken, "blijf"