Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie eilish Songtekst: bored (yamill remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie eilish - bored (yamill remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bored (yamill remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie eilish! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie eilish en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bored (yamill remix) .

Origineel

[Verse 1] The games you played were never fun You'd say you'd stay but then you'd run [Chorus] I'm not afraid anymore What makes you sure you're all I need? Forget about it When you walk out the door and leave me torn You're teaching me to live without it Bored, I'm so bored, I'm so bored, so bored Bored, I'm so bored, I'm so bored, so bored [Verse 2] I'm home alone, you're God knows where I hope you don't think that shit's fair [Chorus] I'm not afraid anymore What makes you sure you're all I need? Forget about it When you walk out the door and leave me torn You're teaching me to live without it Bored, I'm so bored, I'm so bored, so bored Bored, I'm so bored, I'm so bored, so bored [Chorus/Outro] I'm not afraid anymore What makes you sure you're all I need? Forget about it When you walk out the door and leave me torn You're teaching me to live without it

 

Vertaling

[Verse 1] De spelletjes die je speelde waren nooit leuk Je zei dat je zou blijven maar dan rende je weg [Chorus] Ik ben niet bang meer Wat maakt je zeker dat je alles bent wat ik nodig heb? Vergeet het maar Wanneer je de deur uitloopt en me verscheurd achterlaat Je leert me te leven zonder Verveeld, ik ben zo verveeld, ik ben zo verveeld, zo verveeld Verveeld, ik ben zo verveeld, ik ben zo verveeld, zo verveeld [Vers 2] I'm home alone, you're God knows where I hope you don't think that shit's fair [Chorus] I'm not afraid anymore Wat maakt je zeker dat je alles bent wat ik nodig heb? Vergeet het maar. Als je de deur uitloopt en me verscheurd achterlaat Je leert me te leven zonder Verveeld, ik ben zo verveeld, ik ben zo verveeld, zo verveeld verveeld, ik ben zo verveeld, ik ben zo verveeld, zo verveeld [Chorus/Outro] I'm not afraid anymore Wat maakt je zeker dat je alles bent wat ik nodig heb? Vergeet het maar Wanneer je de deur uitloopt en me verscheurd achterlaat You're teaching me to live without it