Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie holiday Songtekst: cheek to cheek

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie holiday - cheek to cheek ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cheek to cheek? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie holiday! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie holiday en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cheek to cheek .

Origineel

Heaven, I'm in heaven And my heart beats so that I can hardly speak And I seem to find the happiness I seek When we're out together dancing cheek to cheek Heaven, I'm in heaven And the cares that hung around me through the week Seem to vanish like a gambler's lucky streak When we're out together dancing cheek to cheek Oh I love to climb a mountain And to reach the highest peak But it doesn't thrill me half as much As dancing cheek to cheek Oh I love to go out fishing In a river or a creek But I don't enjoy it half as much As dancing cheek to cheek Dance with me, I want my arms about you The charm about you Will carry me through To heaven, I'm in heaven And my heart beats so that I can hardly speak And I seem to find the happiness I seek When we're out together dancing cheek to cheek Oh I love to climb a mountain And to reach the highest peak But it doesn't thrill me half as much As dancing cheek to cheek Oh I love to go out fishing In a river or a creek But I don't enjoy it half as much As dancing cheek to cheek Dance with me, I want my arms about you The charm about you Will carry me through To heaven, I'm in heaven And my heart beats so that I can hardly speak And I seem to find the happiness I seek When we're out together dancing cheek to cheek

 

Vertaling

Hemel, ik ben in de hemel En mijn hart klopt zo dat ik nauwelijks kan spreken En ik lijk het geluk te vinden dat ik zoek Als we samen uit zijn, dansend van wang tot wang Hemel, ik ben in de hemel En de zorgen die door de week om me heen hingen Lijken te verdwijnen als het geluk van een gokker Als we samen uit zijn, dansend van wang tot wang Oh ik hou ervan om een berg te beklimmen En de hoogste top te bereiken Maar het windt me niet half zo op Als dansen van wang tot wang Oh ik hou ervan om te gaan vissen In een rivier of een beek Maar ik geniet er niet half zoveel van Als dansen van wang tot wang Dans met me, ik wil mijn armen om je heen De charme van jou Zal me er doorheen dragen Naar de hemel, ik ben in de hemel En mijn hart klopt zo dat ik nauwelijks kan spreken En ik lijk het geluk te vinden dat ik zoek When we're out together dancing cheek to cheek Oh ik hou ervan een berg te beklimmen En de hoogste top te bereiken Maar het windt me niet half zo op Als dansen van wang tot wang Oh ik hou ervan om te gaan vissen In een rivier of een beek Maar ik geniet er niet half zoveel van Als dansen van wang tot wang Dans met me, ik wil mijn armen om je heen De charme van jou Zal me er doorheen dragen Naar de hemel, ik ben in de hemel En mijn hart klopt zo dat ik nauwelijks kan spreken En ik lijk het geluk te vinden dat ik zoek When we're out together dancing cheek to cheek