Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie holiday Songtekst: i got it bad (and that ain’t good)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie holiday - i got it bad (and that ain’t good) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i got it bad (and that ain’t good)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie holiday! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie holiday en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i got it bad (and that ain’t good) .

Origineel

Though folks with good intentions Tell me to save my tears Well I'm so mad about him I can't live without him Never treats me sweet and gentle The way he should I've got it bad And that ain't good And when the weekend's over And monday rolls around I end up like I start out Just crying my heart out He don't love me like I love him No, nobody could I've got it bad And that ain't good Lord above me, make him love me The way he should I got it bad And that ain't good

 

Vertaling

Hoewel mensen met goede bedoelingen zeggen dat ik mijn tranen moet sparen Nou, ik ben zo gek op hem Ik kan niet zonder hem leven Hij behandelt me nooit lief en aardig Zoals het hoort Ik heb het zwaar En dat is niet goed And when the weekend's over And monday rolls around eindig ik zoals ik begonnen ben Just crying my heart out He don't love me like I love him Nee, niemand kan dat I've got it bad En dat is niet goed Heer boven mij, laat hem van me houden Zoals het hoort Ik heb het slecht And that ain't good