Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie holiday Songtekst: if my heart could only talk

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie holiday - if my heart could only talk ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if my heart could only talk? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie holiday! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie holiday en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if my heart could only talk .

Origineel

If my heart could only talk Heaven would be mine If my heart could only talk Life would be divine You would hear my song of love so tender It would thrill you until you willingly surrender If my heart could only talk Dreams would all come true 'Neath the starlight I would walk Hand in hand with you I would have to seek your lips Thrill you to your fingertips If my heart could only talk If my heart could only talk Dreams would all come true 'Neath the starlight I would walk Hand in hand with you I would have to seek your lips Thrill you to your fingertips If my heart could only talk

 

Vertaling

Als mijn hart maar kon praten zou de hemel van mij zijn Als mijn hart alleen maar kon praten zou het leven goddelijk zijn Je zou mijn liefdeslied zo teder horen Het zou je in vervoering brengen tot je je gewillig overgeeft Als mijn hart alleen maar kon praten Dromen zouden allemaal uitkomen Neath the starlight I would walk Hand in hand met jou Ik zou je lippen moeten zoeken Je opwinden tot in je vingertoppen Als mijn hart alleen maar kon praten Als mijn hart alleen maar kon praten Dromen zouden allemaal uitkomen Neath the starlight I would walk Hand in hand met jou Ik zou je lippen moeten zoeken Je opwinden tot in je vingertoppen Als mijn hart maar kon praten