Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie holiday Songtekst: my man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie holiday - my man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie holiday! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie holiday en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my man .

Origineel

Sometimes I say If I just could get away With my man He’d go straight sure as fate For it never is too late For a man I just like to dream Of a cottage by a stream With my man Where a few flowers grew And perhaps a kid or two Like my man And then my eyes get wet I ‘most forget ‘Til he gets hot And tells me not to talk Such rot Oh my man I love him so He’ll never know All my life is just despair But I don’t care When he takes me in his arms The world is bright All right What’s the difference if I say I’ll go away When I know I’ll come back On my knees someday For whatever my man is I’m his Forevermore

 

Vertaling

Soms zeg ik Als ik maar weg kon komen Met mijn man Hij zou rechtdoor gaan, zo zeker als het lot Want het is nooit te laat Voor een man Ik droom alleen graag Van een huisje bij een beekje Met mijn man Waar een paar bloemen groeien En misschien een kind of twee Net als mijn man En dan worden mijn ogen nat Ik vergeet het bijna 'Til he gets hot En zegt me niet te praten Zo'n onzin Oh mijn man ik hou zo van hem He'll never know Mijn hele leven is gewoon wanhoop But I don't care Als hij me in zijn armen neemt De wereld is helder Goed dan. Wat is het verschil als ik zeg dat ik weg zal gaan Als ik weet dat ik terug zal komen Op mijn knieën op een dag Voor wat mijn man ook is Ik ben de zijne Forevermore