Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie holiday Songtekst: night and day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie holiday - night and day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van night and day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie holiday! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie holiday en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals night and day .

Origineel

Like the beat, beat, beat of the tomtom When the jungle shadows fall Like the tick, tick, tock of the stately clock as it stands against the wall Like the drip, drip, drip of the raindrops When the summer show'are is through So a voice within me keeps repeating You, you, you Night and day you are the one Only you beneath the moon and sun Whether near me or far It's no matter, darling, where you are I think of you Night and day Day and night Why is it so That this longing for you follows wherever I go In the roaring traffic's boom In the silence of my lonely room I think of you Night and day Night and day under the hide of me There's an Oh, such a hungry yearning Burning inside of me And its torment won't be trough 'Till you spent my life making love to you Day and night Night and day Night and day

 

Vertaling

Zoals de beat, beat, beat van de tomtom Als de schaduwen van de jungle vallen Zoals het tikken, tikken, tikken van de statige klok als hij tegen de muur staat Als het gedruppel, gedruppel, gedruppel van de regendruppels Als de zomershow voorbij is Dus een stem in mij blijft herhalen Jij, jij, jij Dag en nacht ben jij de enige Alleen jij onder de maan en de zon Of je nu dicht bij mij bent of ver weg Het maakt niet uit, schat, waar je bent Ik denk aan jou Nacht en dag Dag en nacht Waarom is het zo dat dit verlangen naar jou me volgt waar ik ook ga In het geraas van het verkeer In de stilte van mijn eenzame kamer denk ik aan jou Dag en nacht Dag en nacht onder de huid van mij Er is een Oh, zo'n hongerig verlangen Brandend binnen in mij En de kwelling zal er niet doorheen komen Totdat ik mijn leven lang de liefde met je bedrijf Dag en nacht Nacht en dag Nacht en dag