Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie holiday Songtekst: p.s. i love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie holiday - p.s. i love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van p.s. i love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie holiday! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie holiday en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals p.s. i love you .

Origineel

Dear, I thought I drop a line The weather is cool The fooks are fine I'm in bed each night at nine PS I love you Yesterday we had some rain But all in all I can't complain Was it dusty on the train PS I love you Write to the Brown's just as soon as you're able They came around to call And not burn a hole in the dining room table Now let me think; I guess that's all Nothing else for me to say And so I'll close, but by the way Everybody's thinking of you P.S. I love you

 

Vertaling

Lieverd, ik dacht ik gooi even een lijntje Het weer is koel Het gaat goed met de kinderen Ik lig elke avond om negen uur in bed PS Ik hou van je Gisteren hadden we wat regen Maar al met al mag ik niet klagen Was het stoffig in de trein PS Ik hou van je Schrijf naar de Browns zodra je kunt. Ze kwamen langs om te bellen En geen gat in de eetkamertafel te branden Laat me nu denken; ik denk dat dat alles is Niets meer voor mij om te zeggen En dus zal ik sluiten, maar tussen haakjes Iedereen denkt aan je P.S. Ik hou van je.