Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie holiday Songtekst: tell me more and more and then some

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie holiday - tell me more and more and then some ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell me more and more and then some? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie holiday! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie holiday en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell me more and more and then some .

Origineel

Tell me more and more and then some You know what I long to hear I want more and more and then some Of that "I Love You Only Dear" Tell me more and more and then some The way that you feel and then When you've told that old sweet story And you're through, start right in again I've made that old mistake Know the awful ache Of a heart that's double crossed The waitin's been so long Hard to believ'in If I've missed my guess, happiness is lost Tell me more and more and then some You know how I love that stuff Whisper on from now 'Til Doomsday But I never will hear enough Tell me more and more and then some The way that you feel and then When you've told that old sweet story And you're through, start right in again I've made that old mistake Know the awful ache Of a heart that's double crossed The waitin's been so long Hard to believ'in If I've missed my guess, happiness is lost Tell me more and more and then some You know how I love that stuff Whisper on from now 'Til Doomsday But I never will hear enough

 

Vertaling

Vertel me meer en meer en dan nog wat Je weet wat ik verlang te horen Ik wil meer en meer en dan nog wat Van dat "Ik hou alleen van jou, lieverd" Vertel me meer en meer en dan nog wat De manier waarop je je voelt en dan Wanneer je dat oude zoete verhaal verteld hebt En je bent klaar, begin dan opnieuw Ik heb die oude fout gemaakt Ken de vreselijke pijn Of a heart that's double crossed Het wachten duurt al zo lang Moeilijk om te geloven Als ik mijn gok gemist heb, is geluk verloren Vertel me meer en meer en dan nog wat Je weet hoe ik van dat spul hou Fluister verder vanaf nu Tot de dag des oordeels Maar ik zal nooit genoeg horen Vertel me meer en meer en dan nog wat De manier waarop je je voelt en dan Wanneer je dat oude zoete verhaal verteld hebt En je bent klaar, begin dan opnieuw Ik heb die oude fout gemaakt Ken de vreselijke pijn Of a heart that's double crossed Het wachten duurt al zo lang Moeilijk om te geloven Als ik mijn gok gemist heb, is geluk verloren Vertel me meer en meer en dan nog wat Je weet hoe ik van dat spul hou Fluister verder vanaf nu Tot de dag des oordeels Maar ik zal nooit genoeg horen