Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie holiday Songtekst: the very thought of you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie holiday - the very thought of you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the very thought of you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie holiday! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie holiday en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the very thought of you .

Origineel

The very thought of you And I forget to do Those little ordinary things That everyone ought to do I'm living in a kind of daydream I'm happy as a queen And foolish though it may seem To me that's everything The mere idea of you The longing here for you You never know how slow the moments go Till I'm near to you I see your face in every flower Your eyes in stars above It's just the thought of you The very thought of you, my love I see your face in every flower Your eyes in stars above It's just the thought of you The very thought of you, my love

 

Vertaling

De gedachte alleen al aan jou En ik vergeet te doen die kleine gewone dingen die iedereen zou moeten doen Ik leef in een soort dagdroom Ik ben zo gelukkig als een koningin en hoe dwaas het ook mag lijken Voor mij is dat alles Het idee alleen al van jou Het verlangen hier naar jou Je weet nooit hoe langzaam de momenten gaan Tot ik dicht bij je ben Ik zie je gezicht in elke bloem Jouw ogen in de sterren Het is gewoon de gedachte aan jou De gedachte aan jou, mijn liefste Ik zie je gezicht in elke bloem Je ogen in de sterren Het is alleen maar de gedachte aan jou De gedachte aan jou, mijn liefste