Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie jo spears Songtekst: sing me an old fashion song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie jo spears - sing me an old fashion song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sing me an old fashion song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie jo spears! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie jo spears en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sing me an old fashion song .

Origineel

Sing me, sing me an old fashioned song Bring me, back in my mind, to a time where my memories all come from Ah good timing song, the kind that makes you want to sing along A good old fashioned, hand clapping, knee slapping, foot tapping song Shoo fly don?t bother me Shoo fly don?t bother me Shoo fly don?t bother me I don?t want your company Flies in the buttermilk two by two Flies in the buttermilk shoo fly shoo Flies in the buttermilk skip tae ma loo Skip tae ma loo my darlin Sing me, sing me an old fashioned song Bring me, back in my mind, to a time where my memories all come from Ah good timing song, the kind that makes you want to sing along A good old fashioned, hand clapping, knee slapping, foot tapping song When I was young I used to wait Upon my master and drain his plate And pass the bottle when his was dry And wash away the blue tail fly Jimmy crack corn ?n I don?t care Jimmy crack corn ?n I don?t care Jimmy crack corn ?n I don?t caaare The Master?s gone away Sing me, sing me an old fashioned song Bring me, back in my mind, to a time where my memories all come from Ah good timing song, the kind that makes you want to sing along A good old fashioned, hand clapping, knee slapping, foot tapping song

 

Vertaling

Zing me, zing me een ouderwets lied Breng me, terug in mijn gedachten, naar een tijd waar al mijn herinneringen vandaan komen Een goed timing liedje, het soort dat je wil meezingen Een goed ouderwets, hand kloppend, knie kloppend, voet kloppend lied Shoo fly don't bother me Shoo fly don't bother me Shoo fly don't bother me Ik wil je gezelschap niet Vliegen in de karnemelk, twee aan twee. Vliegen in de karnemelk shoo fly shoo Vliegen in de karnemelk, sla naar de plee Skip tae ma loo my darlin Zing me, zing me een ouderwets liedje Breng me terug in mijn gedachten, naar een tijd waar al mijn herinneringen vandaan komen Een goed timing liedje, het soort dat je wil meezingen Een goed ouderwets, hand kloppend, knie kloppend, voet tikkend lied Toen ik jong was wachtte ik op mijn meester en leegde zijn bord En gaf de fles door als die van hem droog was En waste de blauwstaartvlieg weg Jimmy crack corn ?n I don't care Jimmy crack corn ?n I don't care Jimmy crack corn ?n I don't caaare De meester is weggegaan. Zing voor mij, zing een ouderwets lied voor mij. Breng me terug in mijn gedachten, naar een tijd waar al mijn herinneringen vandaan komen. Een goed timing lied, het soort dat je wil meezingen. Een goed ouderwets, hand kloppend, knie kloppend, voet kloppend lied