Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie joe norah jones Songtekst: long time gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie joe norah jones - long time gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van long time gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie joe norah jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie joe norah jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals long time gone .

Origineel

You cheated me and made me lonely I tried to be your very own There'll be a day you'll want me only But when I leave, I'll be a long time gone Be a long time gone Be a long time gone Yes, when I leave, I'll be a long time gone You're gonna be sad, you're gonna be weepin' You're gonna be blue and all alone You'll regret the day you seen me leavin' 'Cause when I leave, I'll be a long time gone Be a long time gone Be a long time gone Yes, when I leave, I'll be a long time gone You'll see my face through tears and sorrow You'll miss the love you called your own Baby, there'll be no tomorrow 'Cause when I leave, I'll be a long time gone Be a long time gone Be a long time gone Yes, when I leave, I'll be a long time gone I'll be a long time gone I'll be a long time gone Yes, when I leave, I'll be a long time gone Yes, when I leave, I'll be a long time gone

 

Vertaling

Je bedroog me en maakte me eenzaam Ik probeerde helemaal van jou te zijn Er zal een dag komen dat je me alleen wilt Maar als ik vertrek, zal ik al lang weg zijn Al heel lang weg Al heel lang weg Ja, als ik wegga, ben ik al lang weg Je zult verdrietig zijn, je zult huilen Je zult blauw zijn en helemaal alleen Je zult spijt hebben van de dag dat je me hebt zien weggaan Want als ik vertrek, ben ik al lang weg Al een lange tijd weg Een lange tijd weg zijn Ja, als ik wegga, ben ik al lang weg Je zult mijn gezicht zien door tranen en verdriet Je zult de liefde missen die je de jouwe noemde Schatje, er zal geen morgen zijn 'Cause when I leave, Ik zal een lange tijd weg zijn Al een lange tijd weg Zal een lange tijd weg zijn Ja, als ik wegga, ben ik al lang weg Ik zal een lange tijd weg zijn I'll be a long time gone Ja, als ik vertrek, ben ik al lang weg Ja, als ik vertrek, ben ik al lang weg