Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie marten Songtekst: la lune

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie marten - la lune ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la lune? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie marten! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie marten en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la lune .

Origineel

Breaking my back in the heart of this land Feet above water and softened in sand I could have wanted any part of this But I find the heat is too harsh on the skin Drowning in light need the cold to sink into my soul My soul Ignore signs of change, no more I come back again, I am flawed Swallow me whole with the moon on my back One side is pink and the other is black I'm good at hiding in the dead and grey But time after time I've been people I'm not Places we go to, are all that we've got So why don't we go? So why don't we go? I'll never know Ignore signs of change, no more I come back again, I am flawed

 

Vertaling

Ik breek mijn rug in het hart van dit land Voeten boven water en verzacht in zand Ik had elk deel van dit kunnen willen Maar ik vind de hitte te hard voor mijn huid Verdrinkend in licht heb ik de kou nodig om in mijn ziel te zinken Mijn ziel Negeer tekenen van verandering, niet meer Ik kom weer terug, ik ben gebrekkig Slik me helemaal op met de maan op mijn rug De ene kant is roze en de andere zwart Ik ben goed in het verbergen in de dood en grijs Maar keer op keer ben ik mensen geweest die ik niet ben Plaatsen waar we heen gaan, zijn alles wat we hebben Dus waarom gaan we niet? Dus waarom gaan we niet? Ik zal het nooit weten. Negeer tekenen van verandering, niet meer Ik kom weer terug, ik ben gebrekkig