Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie the vision and the dancers Songtekst: i'm pablo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie the vision and the dancers - i'm pablo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm pablo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie the vision and the dancers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie the vision and the dancers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm pablo .

Origineel

Well, if you’re ready, we’re ready. This is the world according to Pablo…. “Pablo Diablo, Pablo Diablo, What are you doin’ to yourself and to all your friends. Do you think these one way efforts can last? Pablo Diablo, we know what’s best for you, you’d better wash your clothes, you’d better wash your hair too. Are you as perverted as we all guess you are?”. I’m Pablo Diablo, I’m doin’ the best I can. I cannot answer these questions cause they make me feel sick. I’m Pablo Diablo and I won’t let you in, cause you’re not good enough.. I won’t let in, no I won’t let you in. I’m Pablo Diablo and I won’t let you in.. Jessica is good to me. She tells the recipe, she sends me Easter cards and chocolate for a month or two. I’m in love with you can you feel the vibrations. Leave me alone Susan. Don’t ever call me again, don’t ever mail or try to give me bad conscience. I’ll see you in hell cause we’re both going to hell.. I’m Pablo Diablo, I aint got no sisters left. But I don’t care cause there are many better sisters out there. I’m Pablo Diablo and I won’t feel ashamed, no I won’t feel ashamed.. I won't feel ashamed, no I won't feel ashamed. I'm Pablo Diablo and I won't feel ashamed.

 

Vertaling

Nou, als jij er klaar voor bent, zijn wij er klaar voor. Dit is de wereld volgens Pablo .... "Pablo Diablo, Pablo Diablo, Wat doe je jezelf aan en al je vrienden. Denk je dat deze eenzijdige inspanningen blijvend zijn? Pablo Diablo, we weten wat het beste voor je is, je kunt beter je kleren wassen, je kunt beter ook je haar wassen. Ben je zo pervers als we allemaal denken dat je bent? Ik ben Pablo Diablo, ik doe m'n best. Ik kan deze vragen niet beantwoorden, want ze maken me misselijk. Ik ben Pablo Diablo en ik laat je niet binnen, want je bent niet goed genoeg... Ik laat je niet binnen, nee ik laat je niet binnen. Ik ben Pablo Diablo en ik laat je er niet in. Jessica is goed voor me. Ze vertelt het recept, ze stuurt me paaskaarten en chocola voor een maand of twee. Ik ben verliefd op je, voel je de vibraties? Laat me met rust, Susan. Bel me nooit meer, mail me nooit meer en probeer me geen slecht geweten te geven. Ik zie je in de hel, want we gaan allebei naar de hel. Ik ben Pablo Diablo, ik heb geen zusters meer. Maar dat kan me niet schelen, want er zijn veel betere zusters daarbuiten. Ik ben Pablo Diablo en ik zal me niet schamen, nee ik zal me niet schamen... Ik zal me niet schamen, nee ik zal me niet schamen. Ik ben Pablo Diablo en ik zal me niet schamen.