Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billie the vision and the dancers Songtekst: jackass

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billie the vision and the dancers - jackass ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jackass? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billie the vision and the dancers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billie the vision and the dancers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jackass .

Origineel

I began this day by hurting you.. I am sorry.. I’ve got no excuse.. Yesterday was a mess I guess the stress just blew my fuse.. I began this day by hurting you like I began the day before.. Johnny said I didn’t look alright.. I said ‘well, you’ve never looked alright’.. I don’t know what’s going on but I believe I must reconsider.. Susan says so many stupid things and I just want to forbid her.. So have mercy on me I’m in a jackass phase.. Have mercy on me, have mercy.. So have mercy on me I’m in a jackass phase.. I need your help to get out of here.. And the microphone tastes like shit.. And the migraine came with it.. So have mercy on me I’m in a jackass phase.. The John Irwing book I read last week it twisted and tossed me and turned me.. I kicked me into the right direction, but still I stumble the path.. Yeah, I began this day by hurting you like I began the day before.. Johnny said I didn't look alright.. I said ‘well you've never looked alright.’. So have mercy on me I’m in a jackass phase.. Have mercy on me, have mercy.. So have mercy on me I’m in a jackass phase.. I need your help to get out of here.. And the microphone tastes like shit.. And the migraine came with it.. So have mercy on me I’m in a jackass phase.. So have mercy on me I’m in a jackass phase.. Have mercy on me, have mercy.. So have mercy on me I’m in a jackass phase.. I need your help to get out of here.

 

Vertaling

Ik begon deze dag met jou pijn te doen... Het spijt me... Ik heb geen excuus. Gisteren was een puinhoop, ik denk dat de stress mijn zekering opblies... Ik begon deze dag met jou pijn te doen, zoals ik de dag ervoor begon. Johnny zei dat ik er niet goed uitzag. Ik zei 'nou, je hebt er nooit goed uitgezien'... Ik weet niet wat er aan de hand is, maar ik denk dat ik er nog eens over na moet denken... Susan zegt zoveel stomme dingen en ik wil het haar gewoon verbieden... Dus heb medelijden met mij, ik zit in een ezelsfase. Heb medelijden met mij, heb medelijden... Dus heb medelijden met me, ik zit in de fase van de ezel... Ik heb je hulp nodig om hier weg te komen... En de microfoon smaakt naar stront... En de migraine kwam mee... Dus heb medelijden met me, ik zit in de fase van de ezel. Het John Irwing boek dat ik vorige week las, kronkelde en keerde me... Het schopte me in de goede richting, maar ik struikel nog steeds over het pad... Ja, ik begon deze dag met jou pijn te doen, zoals ik de dag ervoor begon... Johnny zei dat ik er niet goed uitzag. Ik zei: 'Je hebt er nooit goed uitgezien. Dus heb medelijden met me, ik zit in een ezelsfase... Heb medelijden met mij, heb medelijden... Dus heb medelijden met me, ik zit in de fase van de ezel... Ik heb je hulp nodig om hier weg te komen... En de microfoon smaakt naar stront... En de migraine kwam mee... Dus heb medelijden met me, ik zit in de fase van de ezel... Dus heb medelijden met me, ik zit in de fase van de ezel... Heb medelijden met mij, heb medelijden... Dus heb medelijden met me, ik zit in de fase van de ezel... Ik heb je hulp nodig om hier weg te komen.