Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy bragg Songtekst: lovers town revisited

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy bragg - lovers town revisited ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lovers town revisited? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy bragg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy bragg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lovers town revisited .

Origineel

It's that summer of the evening Get ready and roll the cassette There's boys outside preaching genocide And trying to think up some sort of threat And the ladies in the cloakroom Take no notice of me I wish myself was back at home But there's nothing safe in watching TV There's something born tomorrow That I lost when I was out for a drink How many gangs is it gonna take To change the way I think It takes more than good intentions And a big bloke on the door And though it's never the same after the first time That doesn't stop them coming back for more Fighting in the dance halls happens anyway Sometimes it makes me stop and think Sometimes it makes me turn away Sometimes it makes me stop and think Sometimes it makes me turn away Sometimes it makes me stop and think But most times it makes me run away

 

Vertaling

Het is die zomer van de avond Maak je klaar en draai de cassette Er zijn jongens buiten die genocide prediken En proberen een soort bedreiging te bedenken En de dames in de garderobe Letten niet op mij Ik wou dat ik thuis was Maar het is niet veilig om TV te kijken Er is iets dat morgen geboren wordt Dat ik verloor toen ik uit was op een drankje Hoeveel bendes zijn er nodig Om de manier waarop ik denk te veranderen Er is meer nodig dan goede bedoelingen En een grote kerel aan de deur En hoewel het nooit meer hetzelfde is na de eerste keer Dat houdt ze niet tegen om terug te komen voor meer Vechten in de danszalen gebeurt toch Soms doet het me stoppen en denken Soms doet het me wegdraaien Soms doet het me stoppen en denken Soms doet het me wegdraaien Soms doet het me stoppen en denken Maar meestal laat het me wegrennen