Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy bragg Songtekst: ontario quebec me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy bragg - ontario quebec me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ontario quebec me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy bragg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy bragg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ontario quebec me .

Origineel

You don't need my Christmas cards You already have my heart This has been a holiday romance Right from the very start For we know how to spend the time Who cares about the weather We'll dance in the town till the sun goes down And push our beds together From the land of the midnight sunglasses To the mountains of the moon You could never stay a day too long Nor never come back too soon And you know what a fool I am With my short attention span Flying in the rainy season too, Nothing can keep me away from you

 

Vertaling

Je hebt mijn kerstkaarten niet nodig Je hebt mijn hart al Dit is een vakantieromance geweest Vanaf het allereerste begin Want we weten hoe we de tijd moeten doorbrengen Who cares about the weather We dansen in de stad tot de zon ondergaat En duwen onze bedden tegen elkaar Van het land van de middernachtelijke zonnebril Naar de bergen van de maan Je kunt nooit een dag te lang blijven En nooit te vroeg terugkomen En je weet wat een dwaas ik ben Met mijn korte aandachtsspanne Vliegen in het regenseizoen ook, Niets kan me van je weghouden