Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy bragg Songtekst: wish you were her

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy bragg - wish you were her ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wish you were her? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy bragg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy bragg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wish you were her .

Origineel

There's a girl sleeping in my bed And I'm singing unwritten songs in my head She provided bittersweet company I confided how much you mean to me And this time It's gonna take a train to pull me through Some brief distraction from your memory Is all that I hoped that she might be And as I let her warm her feet on me Wish you were her That I wanted you to be my wife Is the worst kept secret of my life Everyone knows, even my friend here I've just whispered your name in her ear And this time It's gonna take a train to pull me through Some brief distraction from your memory Is all that I hoped that she might be And as I ask her how she takes her tea Wish you were her Her I wish you were her

 

Vertaling

Er slaapt een meisje in mijn bed En ik zing ongeschreven liedjes in mijn hoofd She provided bittersweet company I confided how much you mean to me En deze keer is er een trein nodig om me er doorheen te slepen Een korte afleiding van jouw herinnering Is alles wat ik hoopte dat ze zou kunnen zijn En terwijl ik haar haar voeten aan me laat warmen Wou ik dat jij haar was Dat ik wilde dat je mijn vrouw was Is het slechtst bewaarde geheim van mijn leven Iedereen weet het, zelfs mijn vriend hier Ik heb net je naam in haar oor gefluisterd En deze keer is er een trein nodig om me er doorheen te slepen Een korte afleiding van jouw herinnering Is alles wat ik hoopte dat ze zou kunnen zijn En als ik haar vraag hoe ze haar thee drinkt Wou ik dat jij haar was Haar Ik wou dat jij haar was