Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy bragg Songtekst: you make me brave

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy bragg - you make me brave ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you make me brave? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy bragg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy bragg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you make me brave .

Origineel

There's a place, a place that I go Where I curl in a ball on the floor And no one can know And the fear wells up inside I'm just falling again Feel I'm falling again And you make me brave Then you make me brave When the dark and all of the doubt Crowds in around me And blocks the world out And then I, I see you smile And I'm flying again Yes, I'm flying again 'cause you make me brave Yes, you make me brave What's to come? No one can know But I fear for the future What it may hold Take my hand, take it today Let's not live in the past Let's not hide in the past Today, today Live for today Live for today

 

Vertaling

Er is een plek, een plek waar ik heen ga Waar ik in een bal op de vloer krul En niemand mag het weten. En de angst welt op van binnen I'm just falling again Voel dat ik weer val En jij maakt me moedig Dan maak je me moedig When the dark and all of the doubt zich rond mij verzamelt En de wereld blokkeert En dan zie ik, zie ik je glimlachen En ik vlieg weer Ja, ik vlieg weer 'cause you make me brave Ja, je maakt me moedig What's to come? Niemand kan het weten Maar ik vrees voor de toekomst Wat die in petto kan hebben Neem mijn hand, neem hem vandaag Laten we niet in het verleden leven. Laten we ons niet verstoppen in het verleden Vandaag, vandaag Leef voor vandaag Leef voor vandaag