Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy crawford Songtekst: changing my color

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy crawford - changing my color ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van changing my color? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy crawford! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy crawford en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals changing my color .

Origineel

How could I ever hurt you? I knew the two of you were just friends And now I embarrassed you again (What did I do, what did I do) And now you are leaving You say you are never coming back This time I've gone too far Chorus: I'm changing my colour From green to blue Cause I'm loosing you Please stay my lover Don't go away Changing my colour Cause I'm so sad From deep within To the outside of my skin How could I just trust you? I knew that I was making a scene You know that I'm just a jalous guy (Didn't you know, didn't you know) And now you are leaving You say you are never coming back This time I've gone too far Chorus 2x

 

Vertaling

Hoe kon ik je ooit kwetsen? Ik wist dat jullie twee gewoon vrienden waren. En nu heb ik je weer in verlegenheid gebracht (Wat heb ik gedaan, wat heb ik gedaan) En nu ga je weg Je zegt dat je nooit meer terugkomt Deze keer ben ik te ver gegaan Refrein: I'm changing my colour Van groen naar blauw Cause I'm loosing you Blijf alsjeblieft mijn geliefde Ga niet weg Verander mijn kleur Omdat ik zo verdrietig ben Van diep van binnen Naar de buitenkant van mijn huid Hoe kon ik je gewoon vertrouwen? Ik wist dat ik een scène maakte. You know that I'm just a jalous guy (Wist je het niet, wist je het niet) En nu ga je weg. Je zegt dat je nooit meer terugkomt Deze keer ben ik te ver gegaan Refrein 2x