Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy currington Songtekst: keep your hands to yourself

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy currington - keep your hands to yourself ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van keep your hands to yourself? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy currington! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy currington en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals keep your hands to yourself .

Origineel

I got a little change in my pocket goin' jing-a-ling-a-ling I wanna call you on the telephone baby give you a ring But each time we talk I get the same old thing Always no huggie and no kissie 'til I get a weddin' ring My honey my baby don't put my love up on no shelf She said don't hand me no lines and keep your hands to yourself Baby baby baby why you treat me this way You know I'm still your loverboy I still feel the same way That's when she told me the story about free milk and a cow She said no huggie and no kissie 'til I get a weddin' vow My honey my baby don't put my love up on no shelf She said don't hand me no lines and keep your hands to yourself See I wanted her real bad and I was about to give in That's when she started talkin 'bout true love started talkin' bout sin I said honey I'll live with ya for the rest of my life She said no huggie and no kissie 'til you make me your wife My honey my baby don't put my love up on no shelf She said don't hand me no lines and keep your hands to yourself

 

Vertaling

I got a little change in my pocket goin' jing-a-ling-a-ling I wanna call you on the telephone baby give you a ring Maar elke keer als we praten krijg ik hetzelfde oude liedje Always no huggie and no kissie 'til I get a weddin' ring Mijn schat, mijn baby, zet mijn liefde niet op een plank Ze zei geef me geen lijnen en hou je handen thuis Baby baby baby waarom behandel je me zo You know I'm still your loverboy I still feel the same way Dat is wanneer ze me het verhaal vertelde over gratis melk en een koe Ze zei geen knuffel en geen kissie tot ik een huwelijksgelofte heb afgelegd Mijn schat, mijn baby, zet mijn liefde niet op een plank Ze zei me geen lijnen aan te reiken en je handen thuis te houden Zie je, ik wilde haar heel graag en ik stond op het punt toe te geven Toen begon ze over ware liefde te praten en over zonde Ik zei schat, ik leef met je voor de rest van mijn leven Ze zei geen knuffel en geen kissie tot je me je vrouw maakt Mijn schat, mijn baby, zet mijn liefde niet op een plank She said don't hand me no lines and keep your hands to yourself