Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy currington Songtekst: let me down easy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy currington - let me down easy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let me down easy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy currington! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy currington en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let me down easy .

Origineel

There's a little moonlight dancing on the sand There's a warm breeze blowing by the ocean as you're taking my hand You need to know where I'm standing now That I'm right on the edge of giving into ya Baby it's a long way down If I fall, can you let me down easy? If I leave my heart with you tonight Will you promise me that you're gonna treat it right? I'm barely hangin' on If I fall, can you let me down easy? The scent of your perfume floatin' in the air You're looking like an angel lying on a blanket with a halo of hair And those lips look too good to be true Once I taste that kiss, I know what'll happen I'll be at the mercy of you If I fall, can you let me down easy? If I leave my heart with you tonight Will you promise me that you're gonna treat it right? I'm barely hangin' on If I fall, can you let me down easy? If I fall, can you let me down easy? If I leave my heart with you tonight Will you promise me that you're gonna treat it right? I'm barely hangin' on If I fall, can you let me down easy? If I fall, can you let me down easy Let me down easy baby

 

Vertaling

Er danst een beetje maanlicht op het zand Er waait een warm briesje bij de oceaan terwijl je mijn hand neemt. You need to know where I'm standing now That I'm right on the edge of giving into ya Baby it's a long way down Als ik val, kan je me dan makkelijk laten vallen? Als ik vanavond mijn hart bij jou achterlaat Wil je me beloven dat je het goed zult behandelen? I'm barely hangin' on If I fall, can you let me down easy? De geur van je parfum zweeft in de lucht. Je ziet eruit als een engel liggend op een deken met een halo van haar En die lippen zien er te goed uit om waar te zijn Zodra ik die kus proef, weet ik wat er zal gebeuren Ik zal overgeleverd zijn aan jou If I fall, can you let me down easy? If I leave my heart with you tonight beloof je me dan dat je het goed zult behandelen? I'm barely hangin' on If I fall, can you let me down easy? If I fall, can you let me down easy? If I leave my heart with you tonight Wil je me beloven dat je het goed zult behandelen? I'm barely hangin' on If I fall, can you let me down easy? If I fall, can you let me down easy Let me let me down easy baby