Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy dean Songtekst: give me all the pieces

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy dean - give me all the pieces ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give me all the pieces? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy dean! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy dean en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give me all the pieces .

Origineel

Love left you nothing but lonely Heartache is all you've had This time around when it lets you down You never had it so bad I know its hard to keep going When everything keeps going wrong But don't you give up on fallin in love Not while I'm here to lean on Give me all of the pieces of your broken heart And I'll put if back together again No matter how your world is torn apart Love can make the heartache end Tonight, it'll be all right Just lie here in my arms And give me all the pieces of your broken heart I know the hurt you've been feeling I've had some dreams hit the ground All that you need is someone like me Who knows where your dreams can be found Give me all of the pieces of your broken heart And I'll put if back together again No matter how your world is torn apart Love can make the heartache end Tonight, it'll be all right Just lie here in my arms And give me all the pieces of your broken heart

 

Vertaling

Liefde liet je niets dan eenzaam achter Hartzeer is alles wat je hebt gehad Deze keer als het je in de steek laat Je hebt het nog nooit zo slecht gehad Ik weet dat het moeilijk is om door te gaan When everything keeps going wrong Maar geef het niet op om verliefd te worden Niet zolang ik hier ben om op te leunen Geef me alle stukjes van je gebroken hart En ik zal ze weer in elkaar zetten Het maakt niet uit hoe je wereld is verscheurd Liefde kan het hartzeer doen eindigen Vannacht, zal het allemaal goed zijn Ga hier in mijn armen liggen En geef me alle stukjes van je gebroken hart Ik ken de pijn die je hebt gevoeld Ik heb dromen die de grond raken Alles wat je nodig hebt is iemand zoals ik Die weet waar je dromen gevonden kunnen worden Geef me alle stukjes van je gebroken hart En ik zal ze weer in elkaar zetten Het maakt niet uit hoe je wereld verscheurd is Liefde kan het hartzeer doen eindigen Vannacht, zal het allemaal goed zijn Ga hier in mijn armen liggen En geef me alle stukjes van je gebroken hart