Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy dean Songtekst: i can t find the words to say goodbye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy dean - i can t find the words to say goodbye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can t find the words to say goodbye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy dean! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy dean en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can t find the words to say goodbye .

Origineel

I can't say I don't love her Still I can't pretend My heart is torn just knowing that I'm losing my best friend If it's easier said than done Then someone tell me why Though I try I can't find the words to say goodbye I can tell her that I'm sorry And hope she'll understand And she'll have to do with someone else All that we had planned I'd rather her hear the truth Than hurt her with a lie So I try I can't find the words to say goodbye I know I have to go There's no other way But goodbye is not what I Can bring myself to say I can tell her "see you later" But then I might be wrong This voice inside is driving me To find where I belong I know I must leave her now Everytime I try I can't find the words to say goodbye Don't know why I can't find the words to say goodbye

 

Vertaling

Ik kan niet zeggen dat ik niet van haar hou Toch kan ik niet doen alsof Mijn hart is verscheurd als ik weet dat ik mijn beste vriendin verlies Als het makkelijker gezegd is dan gedaan Laat iemand me dan vertellen waarom Hoewel ik het probeer ik kan de woorden niet vinden om afscheid te nemen Ik kan haar zeggen dat het me spijt En hoop dat ze het zal begrijpen En ze zal het met iemand anders moeten doen Alles wat we gepland hadden Ik heb liever dat ze de waarheid hoort Dan haar pijn doen met een leugen Dus ik probeer Ik kan de woorden niet vinden om afscheid te nemen Ik weet dat ik moet gaan There's no other way Maar afscheid is niet wat ik kan mezelf er niet toe brengen om te zeggen Ik kan haar zeggen "zie je later" Maar dan kan ik het mis hebben. Deze stem binnenin drijft me Om te vinden waar ik thuishoor Ik weet dat ik haar nu moet verlaten. Elke keer als ik het probeer kan ik de woorden niet vinden om afscheid te nemen. Ik weet niet waarom. Ik kan de woorden niet vinden om afscheid te nemen