Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy falcon Songtekst: die twice

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy falcon - die twice ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van die twice? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy falcon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy falcon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals die twice .

Origineel

She said hey baby and my bed began to shake She said hey baby and the earth began to quake She said hey baby I could feel myself falling in She said hey baby don't you want to try again Been six months since I saw you Girl I've been dying for you Now you call me up and you say you want to be my friend Hey baby You left me here in ruins Now you ask me how I'm doing How many times do you think my world's gonna end Hey baby On the day you left me they laid me in my grave Now you send me flowers, darlin' it's too late Girl you killed me once, that's gonna have to suffice Darlin' I don't want to die twice Hey baby I'm not gonna die twice No I never knew love better Than the love we made together I probably never will so let that be my curse Hey baby Now I really really miss you But I still ain't gonna kiss you Cause you're talking to a dead man and it don't get no worse Hey baby On the day you left me girl I disappeared Now you call me up, don't you know that I'm not here Came on like a heart attack, you took me by surprise Darlin' I don't want to die twice Hey baby I'm not gonna die twice That night you called and said you'd had it with me You don't have to live your life my way You took our bed and put it out in the street You left me all over the highway Hey baby She said hey baby Tell me are you all alone She said hey baby I'm down the corner on the phone She said hey baby Come on downstairs and let me in She said hey baby Tell me how long has it been She said hey baby You ought to see the shape I'm in She said hey baby I'll make you breakfast in the morning She said hey baby Tell me wouldn't that be nice Darlin' I don't want to die twice Hey baby I'm not gonna die twice

 

Vertaling

Ze zei hey baby en mijn bed begon te schudden Ze zei hey baby en de aarde begon te beven Ze zei hey baby ik voelde mezelf vallen Ze zei hey baby wil je het niet opnieuw proberen Het is zes maanden geleden dat ik je zag Girl I've been dying for you Nu bel je me op en je zegt dat je mijn vriend wilt zijn Hé, schatje. Je liet me hier in puin achter Nu vraag je me hoe het met me gaat Hoe vaak denk je dat mijn wereld gaat eindigen Hey baby Op de dag dat je me achterliet hebben ze me in mijn graf gelegd Nu stuur je me bloemen, schat, het is te laat Meid je hebt me één keer vermoord, dat zal genoeg moeten zijn Schat, ik wil geen tweede keer sterven Hey baby Ik ga niet twee keer dood Nee, ik heb nooit een betere liefde gekend dan de liefde die we samen hebben bedreven Dat zal ik waarschijnlijk nooit doen dus laat dat mijn vloek zijn Hey baby Nu mis ik je echt heel erg Maar ik ga je nog steeds niet kussen Want je praat tegen een dode man en het kan niet erger worden Hey baby Op de dag dat je me verliet, meisje, verdween ik Nu bel je me op, weet je niet dat ik er niet ben Het kwam als een hartaanval, je verraste me Schatje, ik wil niet twee keer sterven Hey baby Ik ga niet twee keer dood Die avond dat je belde en zei dat je het met me gehad had Je hoeft je leven niet op mijn manier te leven Je nam ons bed en zette het op straat Je liet me achter op de snelweg Hey baby Ze zei hey baby Zeg me, ben je helemaal alleen? Ze zei hey baby Ik zit om de hoek aan de telefoon Ze zei hey baby Kom naar beneden en laat me binnen She said hey baby Vertel me hoelang is het geleden She said hey baby Je zou moeten zien hoe ik er aan toe ben She said hey baby Ik maak morgenochtend ontbijt voor je She said hey baby Zeg me, zou dat niet leuk zijn Schatje, ik wil niet twee keer sterven Hey baby Ik ga niet twee keer dood