Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy idol Songtekst: whiskey and pills

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy idol - whiskey and pills ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whiskey and pills? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy idol! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy idol en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whiskey and pills .

Origineel

The sun you know it rots my brain The way I walk is with a cane The wind it blows it takes me in And times it turns it makes me thin My life is going down the drain My wife you know she went insane My kids are messed up in the brain But when I’m high I feel no shame When my mind won’t hold still When I feel the sickening chills When I feel I’ve had my fill And every voice I hear is shrill I calm myself with whiskey and pills I calm myself with whiskey and pills The people I know Their number’s changed Their view of me is rearranged The way I see they’re really strange I’ve got no reason to play their games, yeah They look at me with eyes a stare I look at them but I don’t care I tell them all, what’s fair is fair And here and there and everywhere When my mind won’t hold still When I feel the sickly chills When I feel I’ve had my fill And every voice I hear is shrill I call upon my friends Whiskey and pills I call upon my friends Whiskey and pills Ooh, ooh, whiskey and pills When you see me I’m a-roaming around My face hits the pavement Yes I’m on the ground Turn me around, see if I’m okay Check out this smile That’s on my face I never thought I was gonna die Until I stared into God’s eyes He said to me “well, come on son Better shape up boy, your days are done” Up my mind I got the chills Even though he talked with skill Of the voice I heard the shrill It was a sound I had to kill I turned around and grabbed The whiskey and pills Can’t say goodbye to Whiskey and pills I call upon my friends Whiskey and pills I calm myself with Whiskey and pills

 

Vertaling

De zon, je weet dat het mijn hersenen rot De manier waarop ik loop is met een stok De wind die blaast, neemt me mee En als hij draait, wordt ik mager Mijn leven gaat door de gootsteen Mijn vrouw, je weet dat ze gek is geworden. Mijn kinderen zijn in de war. Maar als ik high ben voel ik geen schaamte When my mind won't hold still When I feel the sickening chills Als ik voel dat ik mijn buik vol heb En elke stem die ik hoor is schril Ik kalmeer mezelf met whisky en pillen Ik kalmeer mezelf met whisky en pillen De mensen die ik ken Hun nummer is veranderd Hun kijk op mij is herschikt De manier waarop ik ze zie is echt vreemd Ik heb geen reden om hun spelletjes te spelen, ja Ze kijken me aan met starende ogen Ik kijk naar ze maar het kan me niet schelen Ik vertel ze allemaal, wat eerlijk is, is eerlijk En hier en daar en overal When my mind won't hold still Wanneer ik de ziekelijke rillingen voel Als ik voel dat ik mijn buik vol heb En elke stem die ik hoor schril is roep ik mijn vrienden Whiskey en pillen roep ik mijn vrienden Whiskey en pillen Ooh, ooh, whiskey en pillen When you see me I'm a-roaming around Mijn gezicht raakt de stoep Yes I'm on the ground Draai me om, kijk of ik oké ben Kijk eens naar deze glimlach That's on my face Ik had nooit gedacht dat ik zou sterven Tot ik in God's ogen staarde Hij zei tegen me "Nou, kom op zoon Je kunt beter in vorm komen jongen, je dagen zijn voorbij" Ik kreeg de rillingen over mijn rug Ook al sprak hij met vaardigheid Van de stem hoorde ik het schrille Het was een geluid dat ik moest doden Ik draaide me om en pakte de whisky en de pillen Can't say goodbye to Whiskey en pillen Ik roep mijn vrienden Whiskey en pillen Ik kalmeer mezelf met Whiskey en pillen