Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy joe shaver Songtekst: honky tonk heroes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy joe shaver - honky tonk heroes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van honky tonk heroes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy joe shaver! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy joe shaver en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals honky tonk heroes .

Origineel

Low down leaving sun, I've done Did everything that needs done Woe is me, why can't I see I'D best be leaving well enough alone Them neon light nights, couldn't stay out of fights Them keep a-haunting me in memories There's one in every crowd, for crying out loud Why was it always turning out to be me [Chorus: x2] Where does it go,the good Lord only knows It seems like it was just the other day I was down at Green Gables, hawking them tables And generally blowing all my hard earned pay Piano rolled blues, danced holes in my shoes There weren't another other way to be For loveable losers, no account boozers And honky tonk heroes like me

 

Vertaling

Low down leaving sun, I've done Alles gedaan wat gedaan moest worden Wee mij, waarom kan ik niet zien Ik kan beter genoeg met rust laten Die neonlicht nachten, kon niet uit gevechten blijven Ze blijven me achtervolgen in herinneringen Er is er een in elke menigte, in godsnaam Waarom bleek ik het altijd te zijn [Refrein: x2] Where does it go,the good Lord only knows Het lijkt wel of het nog maar pas geleden was Ik was beneden bij Green Gables, de tafels aan het verkopen And generally blowing all my hard earned pay Piano rolled blues, danste gaten in mijn schoenen There were not another way to be For loveable losers, no account boozers en honky tonk helden zoals ik