Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy joel Songtekst: all about soul (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy joel - all about soul (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all about soul (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy joel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy joel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all about soul (remix) .

Origineel

She waits for me at night She waits for me in silence She gives me all her tenderness And takes away my pain And so far she hasn't run Though i swear she's had her moments She still believes in miracles While others cry in vain It's all about soul It's all about faith and a deeper devotion It's all about soul 'cause under the love is a stronger emotion She's got to be strong 'cause so many things getting out of control Should drive her away So why does she stay It's all about soul She turns to me sometimes And she asks me what i'm dreaming And i realize i must have gone A million miles away And i ask her how she knew To reach out for me at that moment And she smiles because it's understood There are no words to say It's all about soul It's all about knowing what someone is feeling The woman's got soul The power of love and the power of healing This life isn't fair It's gonna get dark It's gonna get cold You've got to get tough, but that ain't enough It's all about soul Oh, na na na na na na na, oh oh oh, it's all about soul Na na na na na na na, yes it is Na na na na na na na, oh oh oh, it's all about soul Na na na na na na na Well there are people who have lost Every trace of human kindness There are many who have fallen There are some who still survive And she comes to me at night And she tells me her desires And she gives me all the love i need to keep my faith alive It's all about soul It's all about joy that comes out of sorrow It's all about soul Who's standing now and who's standing tomorrow You've got to be hard Hard as the rock in that old rock 'n' roll But that's only part, you know in your heart It's all about soul Oh no, na na na na na na na, oh oh oh, it's all about soul Na na na na na na na, yes it is Na na na na na na na, oh oh oh, it's all about soul Na na na na na na na, yes it is yeah Na na na na na na na, oh oh oh, it's all about soul Na na na na na na na, yes it is yeah yeah yeah Na na na na na na na, oh oh oh, it's all about soul...

 

Vertaling

Ze wacht 's nachts op me Ze wacht op me in stilte Ze geeft me al haar tederheid En neemt mijn pijn weg En tot nu toe is ze niet weggelopen Hoewel ik zweer dat ze haar momenten heeft gehad Ze gelooft nog steeds in wonderen Terwijl anderen tevergeefs huilen Het gaat allemaal om de ziel Het gaat allemaal om geloof en een diepere toewijding It's all about soul want onder de liefde zit een sterkere emotie Ze moet sterk zijn 'omdat zoveel dingen uit de hand lopen haar zouden moeten wegdrijven So why does she stay It's all about soul Soms wendt ze zich tot mij en vraagt ze me wat ik droom En ik realiseer me dat ik moet zijn gegaan Een miljoen mijl weg En ik vraag haar hoe ze wist om op dat moment naar me uit te reiken en ze glimlacht omdat ze het begrijpt. Er zijn geen woorden om te zeggen It's all about soul Het gaat erom dat je weet wat iemand voelt De vrouw heeft een ziel. De kracht van liefde en de kracht van genezing Dit leven is niet eerlijk It's gonna get dark It's gonna get cold Je moet hard worden, maar dat is niet genoeg It's all about soul Oh, na na na na na na, oh oh oh, it's all about soul Na na na na na na na, ja dat is het Na na na na na na na, oh oh oh, het gaat allemaal om de ziel Na na na na na na na Wel, er zijn mensen die elk spoor Elk spoor van menselijke vriendelijkheid Er zijn velen die gevallen zijn Er zijn er die nog steeds overleven En ze komt 's nachts naar me toe En ze vertelt me haar verlangens En ze geeft me alle liefde die ik nodig heb om mijn geloof in leven te houden It's all about soul Het gaat allemaal om vreugde die voortkomt uit verdriet It's all about soul Wie staat er nu en wie staat er morgen Je moet hard zijn Hard als de rots in die oude rock 'n' roll Maar dat is maar een deel, je weet het in je hart It's all about soul Oh nee, na na na na na na, oh oh oh, it's all about soul Na na na na na na na, ja dat is het Na na na na na na na, oh oh oh, het gaat allemaal om de ziel Na na na na na na, ja het is ja Na na na na na na, oh oh oh, het gaat allemaal om de ziel Na na na na na na, ja het is ja ja ja Na na na na na na, oh oh oh, it's all about soul...