Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy joel Songtekst: you look so good to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy joel - you look so good to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you look so good to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy joel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy joel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you look so good to me .

Origineel

[Verse 1] Ah, you look so good to me With my eyes open wide I can see Ah, you feel so good to me And it's so good when you're here because I'm free I'm feeling the glory from that smile upon your face You lifted me high above my ordinary place And I am so happy when I'm in your warm embrace Ah, you look so good to me With my eyes open wide I can see Ah, you feel so good to me And who knows what your next move will be [Verse 1]

 

Vertaling

[Verse 1] Ah, je ziet er zo goed uit voor mij Met mijn ogen wijd open kan ik zien Ah, je voelt zo goed voor mij En het is zo goed als je hier bent want ik ben vrij Ik voel de glorie van die glimlach op je gezicht Je tilde me hoog boven mijn gewone plaats En ik ben zo gelukkig als ik in je warme omhelzing ben Ah, je ziet er zo goed uit voor mij Met m'n ogen wijd open kan ik zien Ah, je voelt zo goed voor mij En wie weet wat je volgende zet zal zijn [Verse 1]