Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy joel Songtekst: you may be right live at shea, 2008

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy joel - you may be right live at shea, 2008 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you may be right live at shea, 2008? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy joel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy joel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you may be right live at shea, 2008 .

Origineel

Friday night I crashed your party Saturday I said I'm sorry Sunday came and trashed me out again I was only having fun Wasn't hurting anyone And we all enjoyed the weekend for a change I've been stranded in the combat zone I walked through Bedford-Stuy alone Even rode my motorcycle in the rain And you told me not to drive But I made it home alive So you said that only proves that I'm insane You may be right I may be crazy Oh, but it just may be a lunatic you're looking for Turn out the light Don't try to save me You may be wrong for all I know But you may be right Well, remember how I found you there Alone in your electric chair I told you dirty jokes until you smiled You were lonely for a man I said take me as I am 'Cause you might enjoy some madness for a while Now think of all the years you tried to Find someone to satisfy you I might be as crazy as you say If I'm crazy then it's true That it's all because of you And you wouldn't want me any other way You may be right I may be crazy Oh, but it just may be a lunatic you're looking for It's too late to fight It's too late to change me You may be wrong for all I know But you may be right You may be right I may be crazy Hey, but It just may be a lunatic you're looking for Turn out the light Oh, don't try to save me You may be wrong for all I know You may be right You may be wrong but you may be right You may be wrong but you may be right You may be wrong but you may be right You may be wrong but you may be right You may be wrong but you may be right You may be wrong but you may be right You may be wrong but you may be right You may be wrong but you may be right

 

Vertaling

Vrijdagavond heb ik je feestje verpest. Zaterdag zei ik dat het me speet. Zondag kwam en maakte me weer kapot. Ik had alleen maar plezier. Ik deed niemand kwaad. En we genoten allemaal van het weekend voor de verandering. Ik ben gestrand in de gevechtszone Ik liep alleen door Bedford-Stuy. Ik reed zelfs op mijn motor in de regen En jij zei me niet te rijden But I made it home alive Dus je zei dat dat alleen maar bewijst dat ik gek ben Misschien heb je gelijk. Ik ben misschien gek Oh, maar het kan ook een gek zijn waar je naar op zoek bent Doe het licht uit. Probeer me niet te redden Misschien heb je het mis, voor zover ik weet. Maar misschien heb je wel gelijk Wel, herinner je hoe ik je daar vond Alleen in je elektrische stoel. Ik vertelde je vieze moppen tot je lachte Je was eenzaam naar een man Ik zei, neem me zoals ik ben Want je zou kunnen genieten van wat waanzin voor een tijdje Denk nu eens aan al die jaren dat je probeerde iemand te vinden die je bevredigt Ik ben misschien zo gek als je zegt Als ik gek ben dan is het waar Dat het allemaal door jou komt En je zou me niet anders willen Misschien heb je gelijk. Misschien ben ik wel gek Oh, maar het kan gewoon een gek zijn waar je naar op zoek bent Het is te laat om te vechten Het is te laat om me te veranderen Misschien heb je het mis, voor zover ik weet. Maar misschien heb je gelijk Misschien heb je gelijk. Misschien ben ik wel gek. Hé, maar het kan een gek zijn waar je naar op zoek bent Doe het licht uit. Oh, probeer me niet te redden Misschien heb je het mis, voor zover ik weet. Misschien heb je gelijk. Misschien heb je het mis, misschien heb je gelijk Misschien heb je ongelijk, misschien heb je gelijk Misschien heb je het mis, misschien heb je gelijk Misschien heb je het mis, misschien heb je gelijk Misschien heb je het mis, maar misschien heb je gelijk Misschien heb je het mis, maar misschien heb je gelijk Misschien heb je het mis, maar misschien heb je gelijk Misschien heb je het mis, maar misschien heb je gelijk