Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy klippert Songtekst: reckless beauty

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy klippert - reckless beauty ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van reckless beauty? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy klippert! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy klippert en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals reckless beauty .

Origineel

Have another drink, don't worry it's on the house tonight You're losing all control and you think it's alright But can't you feel the waves crashing over? Pull me under, drown me again Pull me under, I'm still your friend Your reckless beauty I promise to defend You stumble and you fall but somehow you're still graceful And even when you hide, you'll still be in my side And if the world would turn a little slower, yeah Pull me under, drown me again Pull me under, I'm still your friend Your reckless beauty I promise to defend Oh, yeah, whoa, reckless beauty Pull me under, drown me again Pull me under, I'm still your friend Your reckless beauty I promise to defend Pull me under, yeah Pull me under, yeah I promise to defend

 

Vertaling

Neem nog een drankje, maak je geen zorgen het is van het huis vanavond. Je verliest alle controle en je denkt dat het goed is. Maar voel je de golven niet over je heen slaan? Trek me onder water, verdrink me opnieuw Trek me naar beneden, ik ben nog steeds je vriend Jouw roekeloze schoonheid beloof ik te verdedigen Je struikelt en je valt maar op een of andere manier ben je nog steeds gracieus En zelfs als je je verstopt, sta je nog steeds aan mijn zijde En als de wereld een beetje langzamer zou draaien, ja Trek me onder water, verdrink me opnieuw Trek me naar beneden, ik ben nog steeds je vriend Jouw roekeloze schoonheid die ik beloof te verdedigen Oh, yeah, whoa, roekeloze schoonheid Trek me onder water, verdrink me nog een keer Trek me naar beneden, ik ben nog steeds je vriend Your reckless beauty Ik beloof je te verdedigen Trek me naar beneden, ja Trek me naar beneden, ja I promise to defend