Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy pilgrim Songtekst: mama says

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy pilgrim - mama says ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mama says? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy pilgrim! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy pilgrim en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mama says .

Origineel

Mama they won't take me seriously They show me the door but they hold back the key I ask myself what is wrong with me Do they see something I don't see I know you told me, not to take from strangers But I am preoccupied with the dangers And respect among thieves There's a piracy on the high seas And I am held for treason here With no reasons clear, that I know The old house by the late A split was so apparent An imminent break How could I've known I was just a kid I was only doin' Just what I was told And I know you told me, not to take from strangers But I am preoccupied with the dangers And respect among thieves There's a piracy on the high seas And I am held for treason here With no reasons clear, that I know What do I know? The seeds don't grow Through my broken home What do I know? I don't want to grow old alone What do I know? Mama they won't take me seriously They show me the door But they hold back the key

 

Vertaling

Mama ze nemen me niet serieus Ze laten me de deur zien, maar ze houden de sleutel achter Ik vraag me af wat er mis is met mij Zien zij iets dat ik niet zie? Ik weet dat je me zei, niet van vreemden aan te nemen Maar ik ben in beslag genomen door de gevaren En respect onder dieven Er is een piraterij op volle zee En ik word hier vastgehouden voor verraad Met geen duidelijke redenen, dat ik weet Het oude huis bij de laat Een breuk was zo duidelijk Een dreigende breuk How could I have known Ik was nog maar een kind I was only doin' Net wat me gezegd was En ik weet dat je me zei, niet van vreemden te nemen Maar ik ben in beslag genomen door de gevaren En respect onder dieven Er is een piraterij op volle zee En ik word hier vastgehouden voor verraad Met geen duidelijke redenen, dat ik weet Wat weet ik? De zaden groeien niet Door mijn gebroken huis Wat weet ik? Ik wil niet alleen oud worden Wat weet ik? Mama ze nemen me niet serieus Ze laten me de deur zien Maar ze houden de sleutel achter