Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy squier Songtekst: g o d

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy squier - g o d ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van g o d? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy squier! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy squier en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals g o d .

Origineel

I been searchin' for so long For a love to fill my life--soldier me on Feel the hunger in my blood As I walk into the fire I can't get enough Where, oh where can I find you I have seen you and called your name Walked the streets of my life in vain Seen the idols with feet of clay Pull me closer--push me away Where, oh where can I find you Where, oh where Times have taught me to use my time Journey's end is an endless climb ...when to follow and when to lead... When to know just what I need Where you gone g.o.d. Have you gone down on me--don'tcha do I ain't ready for no second-hand love I'm no stranger to this loneliness Leave me lonely--leave me lost Leave me nothin' but myself to carry the cost Now the only, only reason to come to you again You gotta fight to win your freedom--lose your chains Love's illusions ring all too clear Cross my mind when I hold you near Know your pleasure--you leave me cold Lonely nights with my thoughts untold Where, oh where can I find you Where, do ya care I don't care what the price may be 'down' is right when you're down with me Can you tell me--am I to blame Sing my song to your heart's refrain Where ya gone g.o.d. Have you run out on me-don'tcha do All you give me is second-hand love All I wanna do is get on down with you All I ask for and all I pray Meet you down on the streets one day Have you taste life from on your knees Hear me callin' ya 'help me, please'

 

Vertaling

I been searchin' for so long Voor een liefde om mijn leven te vullen-soldaat me op Voel de honger in mijn bloed Als ik in het vuur loop kan ik er niet genoeg van krijgen Waar, oh waar kan ik je vinden Ik heb je gezien en je naam geroepen Tevergeefs door de straten van mijn leven gelopen De afgoden met voeten van klei gezien Trek me dichterbij - duw me weg Waar, oh waar kan ik je vinden Waar, oh waar Tijden hebben me geleerd mijn tijd te gebruiken Het einde van de reis is een eindeloze klim ...wanneer te volgen en wanneer te leiden... Wanneer weet ik precies wat ik nodig heb Where you gone g.o.d. Have you gone down on me-- don'tcha do Ik ben niet klaar voor tweedehands liefde I'm no stranger to this loneliness Laat me eenzaam achter, laat me verloren achter Laat me niets anders dan mezelf om de kosten te dragen Nu is de enige, enige reden om weer naar je toe te komen Je moet vechten om je vrijheid te winnen, je ketenen te verliezen Love's illusions ring all too clear Ik denk er aan als ik je in mijn buurt houd Ken je plezier - je laat me koud Eenzame nachten met mijn gedachten onverteld Waar, oh waar kan ik je vinden Waar, kan het je schelen Het kan me niet schelen wat de prijs is "down" is right when you're down with me Kan je me vertellen... of het mijn schuld is Sing my song to your heart's refrain Where ya gone G.O.D. Have you run out on me-don'tcha Alles wat je me geeft is tweedehands liefde All I wanna do is get on down with you Alles waar ik om vraag en alles waar ik voor bid Meet you down on the streets one day Laat je het leven proeven van op je knieën Hoor me roepen 'help me, alsjeblieft'.