Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy squier Songtekst: my kinda lover

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy squier - my kinda lover ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my kinda lover? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy squier! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy squier en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my kinda lover .

Origineel

You got me runnin' baby You give me somethin' way beyond revenue You put the magic in me I feel the magic when we do what we do And oh I can't do without you for too long you're my situation You're my kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover You keep me all together You take me out whenever I'm lettin' down You got the motions baby I got a notion maybe I'll stick around And oh I can never doubt you for too long I can't see no reason You're my kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover When you come 'round I never get down, I fly across the floor I can see you comin' on me and I can't ask for more Rock me, sock me, baby you got me ridin' to the end Rake me, shake me, baby you make me, turn me on again You got my motor racin' I find my thoughts embracin' your every move I want to set you reelin' I want to make you feel the way that I do And oh I been thinkin' 'bout you for so long I don't want to lose ya, you're my kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover

 

Vertaling

You got me runnin' baby Je geeft me iets veel meer dan inkomsten You put the magic in me Ik voel de magie als we doen wat we doen En oh I can't do without you for too long you're my situation You're my kinda lover Mijn soort minnaar Mijn soort minnaar Mijn soort minnaar Mijn soort minnaar Mijn soort minnaar You keep me all together You take me out whenever I'm lettin' down You got the motions baby I got a notion maybe I'll stick around En oh I can never doubt you for too long I can't see no reason You're my kinda lover Mijn soort minnaar Mijn soort minnaar Mijn soort minnaar Mijn soort minnaar Mijn soort minnaar Als je langskomt, ga ik nooit liggen, ik vlieg over de vloer Ik zie je op me afkomen en ik kan niet om meer vragen Rock me, sock me, baby you got me ridin' to the end Rake me, shake me, baby you make me, turn me on again You got my motor racin' I find my thoughts embracin' your every move I want to set you reelin' I want to make you feel the way that I do En oh Ik denk al zo lang aan je I don't want to lose ya, you're my kinda lover Mijn soort minnaar Mijn soort minnaar Mijn soort minnaar My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover My kinda lover