Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy swan Songtekst: i hear you knockin' [#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy swan - i hear you knockin' [#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i hear you knockin' [#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy swan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy swan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i hear you knockin' [#] .

Origineel

You went away and left me long time ago And now you're knockin' on my door I hear you knocking but you can't come in I hear you knocking, go back where you've been I begged you not to go, but you said goodbye And now you tell me all your lies I hear you knocking, but you can't come in I hear you knocking, go back where you've been You better get back to your use to be 'Cause your kind of love ain't good for me I hear you knocking, but you can't come in I hear you knocking, go back where you've been I told you way back in Fifty Two That I would never go with you I hear you knocking, but you can't come in I hear you knocking, go back where you've been

 

Vertaling

Je ging weg en verliet me lang geleden En nu klop je op mijn deur Ik hoor je kloppen maar je kan niet binnenkomen Ik hoor je kloppen, ga terug naar waar je geweest bent Ik smeekte je niet te gaan, maar je zei vaarwel En nu vertel je me al je leugens Ik hoor je kloppen, maar je mag niet binnenkomen Ik hoor je kloppen, ga terug naar waar je bent geweest Je kunt beter terug gaan naar waar je was Want jouw soort liefde is niet goed voor me Ik hoor je kloppen, maar je kan niet binnenkomen Ik hoor je kloppen, ga terug naar waar je geweest bent Ik zei je al in 52 Dat ik nooit met je mee zou gaan Ik hoor je kloppen, maar je mag niet binnenkomen Ik hoor je kloppen, ga terug waar je bent geweest