Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy vaughn Songtekst: somewhere my love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy vaughn - somewhere my love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van somewhere my love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy vaughn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy vaughn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals somewhere my love .

Origineel

Somewhere, my love there will be songs to sing Although the snow covers the hope of spring Somewhere a hill blossoms in green and gold And there are dreams all that your heart can hold Someday we'll meet again my love Someday whenever the spring breaks through You'll come to me out of the long ago Warm as the wind, soft as the kiss of snow Lara my own, think of me now and then God speed my love till you are mine again You'll come to me out of the long ago Warm as the wind soft as the kiss of snow Till then my sweet think of me now and then God speed my love 'til you are mine again

 

Vertaling

Ergens, mijn liefste, zullen er liederen zijn om te zingen Hoewel de sneeuw de hoop op de lente bedekt Ergens bloeit een heuvel in groen en goud En daar zijn dromen zoveel als je hart kan bevatten Op een dag zullen we elkaar weer ontmoeten, mijn liefste Op een dag als de lente doorbreekt Kom je naar me toe uit het verre verleden Warm als de wind, zacht als de kus van sneeuw Lara, mijn eigen, denk nu en dan aan mij Goede reis mijn liefste tot je weer de mijne bent Je komt naar me toe uit een lang vervlogen tijd Warm als de wind zacht als de kus van sneeuw Tot dan mijn liefste, denk nu en dan aan mij God spoed mijn liefste tot je weer de mijne bent