Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy walker Songtekst: down to my last cigarette

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy walker - down to my last cigarette ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van down to my last cigarette? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals down to my last cigarette .

Origineel

The coffee's all gone and my eyes burn like fire It's way past the hour when most folks retire You said that you'd call me but you haven't yet and I'm down to my last cigarette I'm down to my last cigarette you're down to the last chance you'll get For you're out there somewhere with someone you've met And I'm down to my last cigarette I can't leave this room you might call while I'm gone The minutes seem hours soon will be dawn And with every minute I give more upset and I'm down to my last cigarette I'm down to my last cigarette

 

Vertaling

De koffie is op en mijn ogen branden als vuur. Het is ver na het uur dat de meeste mensen met pensioen gaan Je zei dat je me zou bellen maar dat heb je nog niet gedaan en ik ben aan mijn laatste sigaret toe Ik ben aan mijn laatste sigaret toe, jij bent aan de laatste kans die je krijgt Want je bent daar ergens met iemand die je hebt ontmoet En ik ben op naar mijn laatste sigaret Ik kan deze kamer niet verlaten je zou kunnen bellen als ik weg ben De minuten lijken uren en het zal snel ochtend worden En met elke minuut raak ik meer van streek en ben ik aan mijn laatste sigaret toe Ik ben op naar mijn laatste sigaret