Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: billy walker Songtekst: waiting for a train

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: billy walker - waiting for a train ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waiting for a train? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van billy walker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van billy walker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waiting for a train .

Origineel

All around the water tank Waiting for a train A thousand miles away from home Standing in the rain I walked up to a brakeman To hand him a line of talk He says if you've got money, Bill I'll see that you don't walk I haven't got a nickel Not a penny can I show Get off, get off you railroad bum And he slammed the boxcar door He put me off in Texas A state I dearly love The wide open spaces all around me The moon and stars above Nobody seems to want me Or lend me a helping hand I'm on my way from Frisco Going back to Dixieland My pocketbook is empty And my heart is full of pain I'm a thousand miles away from home Just a waiting for a train

 

Vertaling

Allemaal rond de watertank Wachtend op een trein Duizend mijl van huis Staande in de regen liep ik naar een remmer Om hem een spreekbeurt te geven Hij zegt dat als je geld hebt, Bill zal ik ervoor zorgen dat je niet wegloopt Ik heb geen stuiver Geen cent kan ik laten zien Stap uit, stap uit jij spoorweg zwerver En hij sloeg de deur van de wagon dicht Hij zette me af in Texas Een staat waar ik zielsveel van hou De wijde open vlaktes overal om me heen De maan en de sterren daarboven Niemand lijkt me te willen Of me een helpende hand geeft Ik ben op weg van Frisco Going back to Dixieland Mijn portemonnee is leeg And my heart is full of pain I'm a thousand miles away from home Just a waiting for a train