Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bing crosby Songtekst: blues my naughty sweetie gave to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bing crosby - blues my naughty sweetie gave to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blues my naughty sweetie gave to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bing crosby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bing crosby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blues my naughty sweetie gave to me .

Origineel

There are blues that you get from worry There are blues that you get from pain And there are blues when you're lonely For your one and only The blues you can never explain There are blues that you get from longing But the bluest blues that be Are the sort of blues that's on my mind They're the very meanest kind The blues my naughty sweetie gives to me

 

Vertaling

Er zijn blues die je krijgt van zorgen Er zijn blues die je krijgt van pijn En er zijn blues als je eenzaam bent Voor je enige en echte De blues die je nooit kunt verklaren Er zijn blues die je krijgt van verlangen Maar de blauwste blues die er is Zijn het soort blues dat in mijn gedachten zit Het zijn de gemeenste soort De blues die mijn ondeugende liefje me geeft