Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bing crosby Songtekst: i got the sun in the morning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bing crosby - i got the sun in the morning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i got the sun in the morning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bing crosby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bing crosby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i got the sun in the morning .

Origineel

Taking stock of what I have and what I haven't What do I find? The things I got will keep me satisfied Checking up on what I have and what I haven't What do I find? A healthy balance on the credit side Got no diamonds, got no pearls Still I think I'm a lucky girl I've got the sun in the morning and the moon at night Got no mansion, got no yacht Still I'm happy with what I've got I've got the sun in the morning and the moon at night Sunshine gives me a lovely day Moonlight gives me the Milky Way Got no cheque books, got no banks Still I'd like to express my thanks I've got the sun in the morning and the moon at night And with the sun in the morning and the moon in the evening I'm all right De-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo De-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo Sunshine gives me a lovely day Moonlight gives me the Milky Way Got no cheque books, got no banks Still I'd like to express my thanks I've got the sun in the morning and the moon at night And with the sun in the morning, moon in the evening I'm doing all right Doing all right Doing all right I'm doing all right

 

Vertaling

Inventariseren wat ik heb en wat ik niet heb Wat vind ik? De dingen die ik heb, houden me tevreden Inventariseren wat ik heb en wat ik niet heb Wat vind ik? Een gezonde balans aan de creditzijde Ik heb geen diamanten, heb geen parels Toch denk ik dat ik een gelukkig meisje ben Ik heb de zon in de ochtend en de maan in de nacht Got no mansion, got no yacht Toch ben ik blij met wat ik heb Ik heb de zon in de ochtend en de maan in de nacht Zonneschijn geeft me een mooie dag Maanlicht geeft me de Melkweg Ik heb geen chequeboekjes, heb geen banken Toch wil ik mijn dank betuigen Ik heb de zon in de ochtend en de maan in de nacht En met de zon in de ochtend en de maan in de avond ben ik in orde De-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo De-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo-doo Sunshine gives me a lovely day Moonlight gives me the Milky Way Got no cheque books, got no banks Toch wil ik mijn dank betuigen Ik heb de zon in de ochtend en de maan in de nacht En met de zon in de ochtend, de maan in de avond Doe ik het goed Het gaat goed Het gaat goed Ik doe het goed