Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bing crosby Songtekst: i’m making believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bing crosby - i’m making believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m making believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bing crosby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bing crosby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m making believe .

Origineel

I'm makin' believe that you're in my arms Though I know you're so far away Making believe I'm talkin' to you Wish you could hear what I say And here in the gloom of my lonely room We're dancin' like we used to do Making believe is just another way of dreaming So till my dreams come true I'll whisper "Good night" Turn out the light And kiss my pillow Making believe it's you

 

Vertaling

Ik laat je geloven dat je in mijn armen bent Hoewel ik weet dat je zo ver weg bent Making believe I'm talkin' to you Ik wou dat je kon horen wat ik zeg En hier in de mistroostigheid van mijn eenzame kamer We dansen zoals we vroeger deden Geloven is gewoon een andere manier van dromen Dus tot mijn dromen uitkomen Fluister ik "Goedenacht" Doe het licht uit And kiss my pillow En geloven dat jij het bent