Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bing crosby Songtekst: i’ve got a pocketful of dreams

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bing crosby - i’ve got a pocketful of dreams ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ve got a pocketful of dreams? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bing crosby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bing crosby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ve got a pocketful of dreams .

Origineel

Happiness comes with success And that I guess is true But success is more or less A point of view I'm no millionaire But I'm not the type to care 'Cause I've got a pocketful of dreams It's my universe Even with an empty purse 'Cause I've got a pocketful of dreams I wouldn't take the wealth of Wall Street For a road where nature trods And I calculate that I'm worth my weight In goldenrods Lucky, lucky me I can live in luxury 'Cause I've got a pocketful of dreams

 

Vertaling

Geluk komt met succes En dat is waar, denk ik. Maar succes is min of meer Een gezichtspunt Ik ben geen miljonair Maar ik ben niet het type dat zich daar druk om maakt Want ik heb een zak vol dromen Het is mijn universum Zelfs met een lege beurs Want ik heb een zak vol dromen Ik zou de rijkdom van Wall Street niet nemen Voor een weg waar de natuur op loopt En ik bereken dat ik mijn gewicht waard ben In goldenrods Lucky, lucky me Ik kan in luxe leven 'Cause I've got a pocketful of dreams