Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bing crosby Songtekst: rainy night in rio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bing crosby - rainy night in rio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rainy night in rio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bing crosby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bing crosby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rainy night in rio .

Origineel

Whadda they do on a rainy night in Rio? Whadda they do when there is no starry sky? Where do they go when they can't go for a walk? Do they sit at home and talk Or do they sit and sigh, "Aye Aye!"? Where do they woo on a rainy night in Rio? How can a guy meet a sweetheart by the sea? Maybe the girl wants a tender kiss, and yet How tender can you get When you're beneath a wet palm tree? Whadda they do in Mississippi When skies are drippy? And whadda they do when it's murky In Alberquerque? And whadda they do in Old Arkoona When the moon above ain't bright? Well, that's what they do in Rio On a rainy night! But whadda they do when skies are dreary Along Lake erie? And whadda they do in St Louis When nights are dewy? And whadda they do in Colorado When a shadow dims the light? Well, that's what they do in Rio On a rainy night! (scat) Yes, that's what they do in Rio On a rainy night!

 

Vertaling

Wat doen ze op een regenachtige nacht in Rio? Wat doen ze als er geen sterrenhemel is? Waar gaan ze heen als ze niet kunnen gaan wandelen? Zitten ze thuis te praten Of zitten ze en zuchten, "Aye Aye!"? Waar gaan ze heen op een regenachtige avond in Rio? Hoe kan een man een liefje ontmoeten bij de zee? Misschien wil het meisje een tedere kus, en toch Hoe teder kan je worden Als je onder een natte palmboom zit? Wat doen ze in Mississippi Als de lucht druilerig is? En wat doen ze als het troebel is In Alberquerque? En wat doen ze in Old Arkoona Als de maan boven niet helder is? Nou, dat is wat ze doen in Rio Op een regenachtige nacht! Maar wat doen ze als de lucht somber is Langs Lake Erie? En wat doen ze in St Louis Als de nachten bedauwd zijn? En wat doen ze in Colorado Als een schaduw het licht dimt? Nou, dat is wat ze doen in Rio Op een regenachtige nacht! (scat) Ja, dat is wat ze doen in Rio Op een regenachtige nacht!