Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bing crosby Songtekst: shanghai

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bing crosby - shanghai ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van shanghai? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bing crosby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bing crosby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals shanghai .

Origineel

Who's gonna kiss me Who's gonna thrill me Who's gonna hold me tight Tonight Why did I tell you I was goin' to Shanghai I want to be with you tonight Why did I holler I was goin' to Shanghai I want to be with you tonight It was just a little misunderstanding That a kiss on the cheek could patch I need you so badly I'd gladly start all over from scratch Oh, why did I tell you it was bye-bye for Shanghai I'm even allergic to rice Why don't you stop me when I talk about Shanghai It's just a lover's device Now who's gonna kiss me Who's gonna thrill me Who's gonna hold me tight I'm right around the corner in the phone booth And I wanna be with you tonight Now why did I tell you it was bye-bye for Shanghai I'm even allergic to rice Why don't you stop me when I talk about Shanghai It's just a lovers device Now who's gonna kiss me Who's gonna thrill me Who's gonna hold me tight I'm right around the corner in the phone booth And I wanna be with you tonight Who-oo-oo-oo's gonna kiss me Who's gonna thrill me Who's gonna hold me tight I'm right around the corner in the phone booth And I wanna Yes I wanna I wanna be with you tonight

 

Vertaling

Wie gaat me kussen Wie gaat me opwinden Wie gaat me stevig vasthouden Vanavond Waarom heb ik je gezegd dat ik naar Sjanghai ga? Ik wil bij jou zijn vanavond Waarom riep ik dat ik naar Sjanghai ging Ik wil bij jou zijn vannacht Het was gewoon een klein misverstand Dat een kus op de wang kon rechtzetten Ik heb je zo hard nodig Ik zou graag helemaal opnieuw beginnen Oh, waarom heb ik je gezegd dat het bye-bye was voor Shanghai Ik ben zelfs allergisch voor rijst Waarom stop je me niet als ik over Sjanghai praat Het is gewoon een liefdes apparaat Wie gaat me nu kussen Wie gaat me opwinden Wie houdt me stevig vast Ik ben om de hoek in de telefooncel En ik wil be with you tonight Waarom heb ik je gezegd dat het bye-bye was voor Shanghai Ik ben zelfs allergisch voor rijst Waarom stop je me niet als ik over Shanghai praat Het is gewoon een geliefdes apparaat Wie gaat me nu kussen Wie gaat me opwinden Wie houdt me stevig vast Ik ben om de hoek in de telefooncel And Ik wil bij jou zijn vanavond Wie gaat me kussen? Who's gonna thrill me Who's gonna hold me tight I'm right around the corner in the phone booth And I wanna Ja, ik wil I wanna be with you tonight